Specialiserede ydelser på børn- og ungeområdet

Familievejledning

Tryk her

Familiebehandling

Tryk her

Støttekontaktperson

Tryk her

Aflastning

Tryk her

Ledsagerordning

Tryk her

Hos Leute tilbyder vi en række ydelser for børn og unge blandt andet aflastning, støttekontaktpersoner, samt familiebehandling. Vores medarbejdere udvælges efter deres kvalifikationer og arbejder målrettet med handleplaner og indsatsmål.

Ring til os på 42747420 eller send os en mail  med beskrivelse af opgaven, din forespørgsel eller særlige ønsker.

Hvorfor vælge Leute?

Leute tilbyder hurtig indsats, der tilpasses den enkelte sag. Vi sikrer supervision og coaching samt evaluering. Kontrol af timeforbrug og faste priser er en selvfølge. Leute tilbyder en fleksibel løsning for både sagsbehandler og familie. Du kan booke vores medarbejdere helt ned til to timer per gang og vagten starter først, når de møder ind hos barnet.

Få mere at vide

Aflastning i eget hjem

Aflastning for børn og unge i eget hjem er en både økonomisk og fleksibel løsning for familier med børn med særlige behov. Barnet bliver i sine egne rammer og det giver mulighed for aflastning i kortere perioder og med mere specifikke formål.

Fast støttekontaktperson

Når du vælger aflastning hos Leute får du tilknyttet et fast team af støtte-kontaktpersoner, som sikrer kontinuitet og tryghed for både barnet/den unge og familien. Det er med andre ord kendte ansigter og mennesker for barnet.

Tryghed og fleksibilitet

Aflastning for børn og unge er en tryg og fleksibel mulighed for at give familier med børn med særlige behov en hjælpende hånd i en hverdag, som er krævende for både store og små. Det kan være fra få timer om ugen til døgnbemanding.

Logo_Leute

Vi er her for at hjælpe dig

Kontakt os

Eksempler på opgaver vi løser