Vi tror på, at det hele starter med dialog. Ring til os på 82 82 93 63 og tal med vores erfarne socialrådgiver, som sammen med dig afdækker og målretter indsatsen.

Leute er en dansk virksomhed med hovedsæde i Roskilde, der samarbejder med kommuner i hele landet. Vi tilbyder blandt andet familiebehandling, familievejledning, aflastning, afløsning, selvforståelsesforløb og ledsagerordning.

Ring eller send os en mail  med beskrivelse af opgaven, din forespørgsel eller særlige ønsker.

To piger

Kontakt os

Algade 1, 1, 4000 Roskilde
42 74 74 20
kontakt@leute.dk

Eller benyt nedenstående kontaktformular:

  Sådan kommer du igang

  Ring til os på 42747420 og tal med vores erfarne socialrådgiver, som sammen med dig afdækker og målretter indsatsen. Der bliver knyttet en familiekoordinator til hver enkelt sag, som bliver din og familiens kontakt i Leute.

  Når indsatsen er bevilget, ringer familiekoordinator til familien. Der stilles skarpt på barnets såvel som familiens behov. Allerede her starter det gode samarbejde, som giver grobund for langvarige relationer med tillid og tryghed for alle parter.

  Vores pædagogiske rekrutteringsteam screener og udvælger medarbejdere, så de matcher familiens behov og barnets særinteresser. Vi har stor specialfaglig erfaring med at skabe det gode match ud fra bevillingen.

  Leute er fleksibel og tilbyder indsatser 24/7. I de fleste tilfælde matcher vi familien med en medarbejder inden for få uger. Vi sikrer løbende dialog, skriftlig dokumentation og opfølgning gennem hele samarbejdet. 

  Logo_Leute

  Vi er her for at hjælpe dig