Kontakt os

Leute er en dansk virksomhed, der arbejder med aflastning og afløsning til familier og børn med særligt behov. Kontakt os på 42747420 eller send os en mail på: kontakt@leute.dk og hør mere om mulighederne.

Indsatstrappen

Med udgangspunkt i den hjemmebaserede indsats løser vi en lang række forskellige opgaver for kommuner over hele landet. Aflastning, afløsning, ledsagelse, støtte, pasning og kørsel. Leute er menneskelig indsats når det er bedst.
Loading...
Kontakt os 2018-07-24T11:30:09+00:00

Kontakt os

Vi tror på, at det hele starter med dialog. Kontakt os og lad os tage en snak om, hvordan vi kan skabe den rette løsning til din sag.

LEUTE er en dansk virksomhed med hovedsæde i Roskilde. Vi hjælper kommuner over hele landet ved at tilbyde aflastning, afløsning, ledsagerordning samt et stort team af støtte- og kontaktpersoner til børn og unge med særlige behov.

Ring til os på 42 74 74 20 eller send os en MAIL  med beskrivelse af opgaven, din forespørgsel eller særlige ønsker.

Kontakt os

Rabalderstræde 11, 4000 Roskilde
Telefon: 42 74 74 20
Email: kontakt@leute.dk

Så let kommer du i gang:

1. KONTAKT

Når du har et behov for aflastning for børn og unge kontakter du os enten på mail eller på telefon 42 74 74 20.

2. BEHOV

Vi afdækker i fællesskab det behov, der skal dækkes og opsætter rammer for opgaven samt ønsker til medarbejderens kompetencer og erfaring.

3. MATCH

Ud fra ønsker og behov finder vi en eller flere medarbejdere, som matcher både ifht kompetencer og kemi med barnet/familien.

4. GO

Medarbejderne er klar til at gå i gang, så snart det praktiske detaljer er på plads. Vi holder styr på timeforbrug og vagtplaner.

Vi er her for at hjælpe dig.

Kontakt os