Vi gør en forskel for børn og unge med særlige behov

Leute tilbyder individuel tilrettelagt støtte til familier med børn og unge med særlige behov. Vores medarbejdere udvælges efter deres kvalifikationer og de arbejder målrettet med pædagogiske handleplaner. Vi tilbyder supervision og coaching til vores medarbejdere. Vi evaluerer løbende den enkelte sag og sender status til kommunen om, hvordan forløbet går. Kontrol af timeforbrug og faste priser er en selvfølge.

Leute er en dansk virksomhed med hovedsæde i Roskilde

Vi hedder ikke Leute for ingenting. Leute betyder mennesker og mennesker er omdrejningspunktet i vores arbejde. Vi arbejder som mennesker, med mennesker, for mennesker.

Egentlig begyndte vi med en ambition om at sænke skilsmisseraten i Danmark. Hurtigt fik vi fokus på børnefamilier og de udfordringer, der møder en helt almindelig familie, i en hverdag, i Danmark, og derfra var springet, til familier med børn og unge med særlige behov, naturligt.

At give dem lige muligheder med andre. At gøre deres hverdag bedre. At gøre en forskel for de mennesker, der har særlige udfordringer. Det er det, der er hjertet i Leute. Det er det, vi mener med menneskelig indsats.

Vi samarbejder med kommuner over hele landet om at skabe de bedste betingelser for børn og unge med særlige behov. Enten fordi de har et psykisk handicap eller fordi deres livsvilkår er mere udsatte, sårbare eller belastede end de vilkår som gennemsnittet i Danmark vokser op under.

Vi mener, at hvert eneste barn fortjener at have en god, sjov og tryg hverdag. Vi har eksisteret siden 2014 og har i dag over 150 ansatte.

Leute har modtaget Børsens Gazellepris 3 år i træk

Leutes stiftere

Marie Have
Marie Have
Charlotte Lønstrup
Charlotte Lønstrup

Vi samarbejder med kommuner over hele landet

Et team der forener deres hænder for at vise sammenhold

Har du brug for hjælp? Skriv til os

    Vi støtter Børns Vilkår

    Børns Vilkår kæmper for, at intet barn i Danmark svigtes – hverken af barnets nærmeste voksne eller samfundet. Børns Vilkår sikrer, at alle børn har i hvert fald én, som lytter og hjælper børnene med at få den støtte og omsorg, de har brug for. Sammen stopper vi svigt. Hvert år får BørneTelefonen hos Børns Vilkår mere end 200.000 henvendelser fra børn, som har brug for en voksen at tale med. Børnene kontakter os om alt lige fra uvenskab og forlist kærlighed, til forældrenes skilsmisse, digital mobning og alt det, som er svært at sige højt. Sidste år nåede BørneTelefonen desværre kun at besvare knap halvdelen af henvendelserne.

    Leute støtter BørneTelefonen, så endnu flere henvendelser fra udsatte børn og unge kan blive besvaret.

    Logo_Leute

    Vi er her for at hjælpe dig