Kontakt os

Leute er en dansk virksomhed, der arbejder med aflastning og afløsning til familier og børn med særligt behov. Kontakt os på 42747420 eller send os en mail på: kontakt@leute.dk og hør mere om mulighederne.

Indsatstrappen

Med udgangspunkt i den hjemmebaserede indsats løser vi en lang række forskellige opgaver for kommuner over hele landet. Aflastning, afløsning, ledsagelse, støtte, pasning og kørsel. Leute er menneskelig indsats når det er bedst.

Aflastning hos plejefamilie

Home/Casehistorier/Aflastning hos plejefamilie
Aflastning hos plejefamilie 2017-06-14T23:26:53+00:00

Project Description

To søskende på 9 og 14 år, der inden for det seneste år er sat i familiepleje. Når deres plejemor skal passe sit job med skiftende arbejdstider døgnet rundt, sørger Leute’s medarbejdere for at børnene får en tryg og stabil oplevelse.

Vores opgave er også at sørge for kørsel til samvær med forældrene hver weekend. Det betyder, at vi har tilknyttet 3 faste kontaktpersoner, som børnene kender og er trygge ved.
Kommunen har bevilget et fast timeantal pr måned. Vi håndterer vagtplanlægning, timeregistrering, kørselsplanlægning m.m. og aflaster dermed både familien samt kommunen.