Specialister i børn og unge med særlige behov

Leute er specialiseret i børn og unge med særlige behov som autisme, ADHD og angst. 

Læs om Leutes tilgang til børn og unge med diagnoser. 

Hos Leute tilbyder vi en række ydelser for børn og unge blandt andet aflastning, støttekontaktpersoner, samt familiebehandling. Vores medarbejdere udvælges efter deres kvalifikationer og arbejder målrettet med handleplaner og indsatsmål.

Ring til os på 42747420 eller send os en mail  med beskrivelse af opgaven, din forespørgsel eller særlige ønsker.

Hvorfor vælge Leute?

Leute tilbyder hurtig indsats, der tilpasses den enkelte sag. Vi sikrer supervision og coaching samt evaluering. Kontrol af timeforbrug og faste priser er en selvfølge. Leute tilbyder en fleksibel løsning for både sagsbehandler og familie. Du kan booke vores medarbejdere helt ned til to timer per gang og vagten starter først, når de møder ind hos barnet.

Aflastning til børn med autisme

Aflastning for børn og unge i eget hjem er en tryg og fleksibel løsning for familier med børn og unge med særlige behov. Barnet bliver i sine egne rammer og det giver mulighed for aflastning i kortere perioder og med mere specifikke formål.

Se mere

Skolevægring

Skolevægring er en målrettet og helhedsorienteret indsats. Målet er at hjælpe barnet tilbage i skolen således, at barnet over tid kan opnå selvstændighed og møde skolelivet uden støtte.

Se mere

Familiebehandling

Vores familiebehandling er særlig tilrettelagt til familier med børn og unge der har gennemgribende udviklingsforstyrrelser inden for autismespektrummet, ADHD og psykiske lidelser som angst, OCD, søvnforstyrrelser mv.

Se mere

Logo_Leute

Vi er her for at hjælpe dig

Eksempler på opgaver vi løser